Η Ticketbis έγινε τώρα πλέον StubHub

Το 2009, η Ticketbis ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει καινοτόμες λύσεις και να βοηθάει τους οπαδούς να αγοράζουν και να πωλούν εισιτήρια σε απευθείας σύνδεση (online). Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Ισπανική αυτή εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές τις σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αμερική και στην Ωκεανία. Το 2016, η Ticketbis έγινε μέλος της StubHub με την κοινή φιλοδοξία να προσφέρουν υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο μέσω της μεγαλύτερης πλατφόρμας ανταλλαγής εισιτηρίων σε απευθείας σύνδεση (online).

Περισσοτερα απο 300.000
πωλημενα εισιτηρια

Περισσοτερες απο 90.000 εκδηλωσεις

Ποια είναι η δράση μας;

Η StubHub φέρνει σε επαφή άτομα που θέλουν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους για εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο με άτομα που θέλουν να τα αγοράσουν.

Μια ασφαλής και διαφανής πλατφόρμα

Εγγυόμαστε την ασφάλεια των συναλλαγών σας και την ικανοποίηση των πελατών, τόσο για τους αγοραστές, όσο και για τους πωλητές.


Η Υπόσχεση της StubHub.

Όντας αξιόπιστη και αποδεκτή από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, η StubHub σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε εισιτήρια εύκολα και με ασφάλεια.

Η κάθε παραγγελία είναι 100% σίγουρη, η δε εξυπηρέτηση πελατών είναι δίπλα σας σε όλη τη διαδρομή μέχρι να κάτσετε στη θέση σας.
Υποστηρίζουμε και εξυπηρετούμε την κάθε παραγγελία, ούτως ώστε να μπορείτε να αγοράζετε και να πουλάτε εισιτήρια με 100% σιγουρία και εμπιστοσύνη.

Πώς προστατεύουμε τον αγοραστή;

Ο πωλητής δεν εισπράττει χρήματα για το εισιτήριο μέχρις ότου ο αγοραστής παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το εισιτήριο είναι αυθεντικό και αντιστοιχεί στη θέση που έχει επιλέξει ο αγοραστής. Επιπλέον, το σύνολο των πωλητών μας παρέχουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας προς εγγύηση μιας γρήγορης και ασφαλούς συναλλαγής.


Πώς προστατεύουμε τον πωλητή;

Παρέχεται εγγύηση στον πωλητή για την αυτόματη εξόφληση του εισιτηρίου μόλις λάβει χώρα η εκδήλωση.

Σε περίπτωση προβλήματος με τα στοιχεία πληρωμής του αγοραστή, η StubHub αναλαμβάνει την επιμέλεια του θέματος, γλιτώνοντας τον πωλητή από οποιαδήποτε ταλαιπωρία.


Έχουμε σε όλο τον κόσμο υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Διαθέτουμε ένα δίκτυο τοπικών γραφείων και ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε αγοράς. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε πάντα να βοηθάμε τον πελάτη στη δική του γλώσσα, παρέχοντάς του τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την αγορά, την πώληση και την εκδήλωση.


Εγγυημένη παράδοση χωρίς να να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας.

Διασφαλίζουμε την έγκαιρη παράδοση όλων των εισιτηρίων στην ιστοσελίδα μας.

Μόλις η αγορά επιβεβαιωθεί, ο πωλητής στέλνει τα εισιτήρια στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο αγοραστής.

Στην περίπτωση αγοράς της τελευταίας στιγμής, τα εισιτήρια παραδίδονται σε προκαθορισμένη τοποθεσία κοντά στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης για την αποφυγή απρόβλεπτων προβλημάτων και τη διασφάλιση της έγκαιρης παράδοσης των εισιτηρίων.


Γιατί υπάρχουν διαφορετικές τιμές;

Οι πωλητές καταχωρούν τα εισιτήριά τους στην ιστοσελίδα μας και ορίζουν την τιμή πώλησης που θεωρούν κατάλληλη.

Όλα τα εισιτήρια δεν κοστίζουν το ίδιο, γιατί κάθε πωλητής μπορεί να ορίσει ένα ποσό που πιθανώς δεν αντιστοιχεί στην αρχική τιμή του εισιτηρίου. Κατά συνέπεια, στην StubHub μπορείτε να βρείτε εισιτήρια που έχουν καταχωρηθεί με τιμή υψηλότερη ή χαμηλότερη της αρχικής τιμής του εισιτηρίου.


Πώς να επιλέξετε το καλύτερο εισιτήριο;

Οι πωλητές είναι υπεύθυνοι για την παρουσίαση των στοιχείων των εισιτηρίων, ιδίως για την ακριβή τοποθεσία.

Επιλέξτε τα εισιτήρια με τις περισσότερες πληροφορίες, όπως μπλοκ και σειρά. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το χάρτη για να βρείτε τη θέση σας.

Για εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις, μπορείτε να ζητήσετε να σάς αποσταλούν τα εισιτήρια στο κατάλυμά σας, όπως ένα ξενοδοχείο ή ένα διαμέρισμα.


Γιατί να αγοράσετε στην StubHub;

H μεγαλύτερη Αγορά εισιτηρίων παγκοσμίως

Στην StubHub θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εισιτήρια για εκδηλώσεις που είναι sold out σε άλλες πλατφόρμες εισιτηρίων.

Μια παγκόσμια κοινότητα

Μπορείτε να αγοράσετε με άνεση στο δικό σας νόμισμα και γλώσσα εισιτήρια για εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Η StubHub έχει μια μεγάλη ομάδα σε περισσότερες από 40 χώρες, με άτομα πάντα πρόθυμα να σας βοηθήσουν να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες web. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με Πολιτική cookies εδώ.