Πληροφορίες για εμάς

Συνδέουμε τον κόσμο με συναρπαστικές εμπειρίες εκδηλώσεων

Η StubHub International γίνεται ανεξάρτητη με νέους ιδιοκτήτες, μετά από έγκριση της Αρχής Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA).

Όλες οι οντότητες της StubHub που βρίσκονται εκτός ΗΠΑ και Καναδά θα σχηματίσουν μια νέα ανεξάρτητη ομάδα.

ΒΟΣΤΩΝΗ, ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ, 8 Σεπτεμβρίου 2021. Η Digital Fuel Capital («Digital Fuel»), εταιρεία επενδύσεων που επικεντρώνεται στη δημιουργία ηγετών στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έλαβε την έγκριση της Αρχής Ανταγωνισμού και Αγορών (CMA) ώστε να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της StubHub International (SHI).

Ο Πρόεδρος της Digital Fuel, Carson Biederman είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε οι νέοι ιδιοκτήτες της StubHub International. Μετά από πολύ καιρό και μια μακρά διαδικασία, οι ομάδες στο Λονδίνο, τη Μαδρίτη, το Μπιλμπάο και το Βερολίνο θα σχηματίσουν πλέον μια νέα, ανεξάρτητη εταιρεία. Μαζί, ανυπομονούμε να κάνουμε τη StubHub International έναν ευέλικτο και ανταγωνιστικό χώρο αγοράς εισιτηρίων, με επίκεντρο την πρόσβαση του κοινού σε ζωντανές εμπειρίες και την ασφαλή μεταβίβαση εισιτηρίων».

Ο Wayne Grierson, Γενικός Διευθυντής της StubHub International δήλωσε: «Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στο κοινό πρόσβαση σε απίστευτες εμπειρίες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε ανεξάρτητοι, ενώ βοηθάμε το κοινό να επιστρέψει στις συναυλίες, τα θέατρα και τα γήπεδα».

Πληροφορίες για τη StubHub International

Μετά την έρευνα της CMA για τη συγχώνευση της viagogo και της StubHub, διαπιστώθηκε ότι οι διεθνείς οντότητες της StubHub (όλες οι οντότητες εκτός από αυτές στις ΗΠΑ και τον Καναδά) επρόκειτο να εκποιηθούν και θα ανεξαρτητοποιηθούν από τη StubHub και τη viagogo. Ο νέος ανεξάρτητος όμιλος αποτελείται από επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και πολλές άλλες διεθνείς αγορές. Η StubHub δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αγοράζει και να πουλάει εισιτήρια για δεκάδες χιλιάδες εκδηλώσεις. Με την υποστήριξη της βραβευμένης εξυπηρέτησης πελατών, η εγγύηση FanProtect™ της StubHub διασφαλίζει την εγκυρότητα κάθε εισιτηρίου. Διαφορετικά, οι πελάτες λαμβάνουν εισιτήριο αντικατάστασης ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή τα χρήματά τους πίσω.

Πληροφορίες για την Digital Fuel Capital

Η Digital Fuel Capital είναι μια εταιρεία επενδύσεων με έδρα τη Βοστώνη και ένας από τους πιο ενεργούς αγοραστές επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Digital Fuel υποστηρίζει τις επιχειρήσεις της με εσωτερικό μάρκετινγκ επιδόσεων, ηλεκτρονικό εμπόριο, πόρους επιστήμης δεδομένων και τεχνολογίας καθώς και με ενεργή συνεργασία μεταξύ των εταιρειών του χαρτοφυλακίου της και με στρατηγικές σχέσεις με τους καλύτερους εξωτερικούς συνεργάτες στην κατηγορία τους.

Γιατί να εμπιστευτείτε το StubHub;

Η Εξασφάλιση φαν σημαίνει ότι κάθε παραγγελία είναι εγγυημένη 
Κάθε παραγγελία είναι 100% εγγυημένη με ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που σας συνοδεύει μέχρι τη θέση σας. Εγγυόμαστε την ασφάλεια κάθε παραγγελίας για να μπορείτε να αγοράζετε και να πουλάτε εισιτήρια με 100% βεβαιότητα. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των φαν παγκοσμίως, το StubHub σάς επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε εισιτήρια γρήγορα και με ασφάλεια. 
Πουλήστε εισιτήρια με ασφάλεια 
Η δημιουργία καταχωρίσεων εισιτηρίων είναι δωρεάν. Ορίστε την τιμή σας όταν κάνετε καταχώριση - μπορείτε να την προσαρμόσετε ανά πάσα στιγμή πριν πωληθούν τα εισιτήριά σας. Μετά την πώληση των εισιτηρίων σας, η παράδοση των εισιτηρίων γίνεται γρήγορα, απλά και εγκαίρως. Εμείς αναλαμβάνουμε όλη την επικοινωνία με τους αγοραστές.
Αγοράστε εισιτήρια με σιγουριά
Τα εισιτήριά σας θα παραδοθούν εγκαίρως για την εκδήλωση, θα είναι έγκυρα για είσοδο και θα είναι ακριβώς αυτό που αγοράσατε. Εάν κάτι από αυτά δεν συμβεί, θα σας βρούμε παρόμοια ή καλύτερα εισιτήρια για την εκδήλωση ή θα σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή πίστωση για χρήση σε μια μελλοντική παραγγελία. Σε περίπτωση που η εκδήλωση ακυρωθεί και δεν επαναπρογραμματιστεί, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Η μεγαλύτερη πλατφόρμα αγοραπωλησίας εισιτηρίων στον κόσμο 
Το StubHub φιλοξενεί πάνω από 10 εκατομμύρια αθλητικές, μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις σε περισσότερες από 40 χώρες. Κάθε 1,3 δευτερόλεπτα, κάποιος αγοράζει ένα εισιτήριο στο StubHub.
Μια παγκόσμια κοινότητα
Θέλετε να πάτε διακοπές και να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση; Αγοράστε εισιτήρια όπου και εάν βρίσκεστε για οποιοδήποτε σημείο θέλετε να επισκεφτείτε. Το StubHub διαθέτει εισιτήρια για κορυφαίες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, που υποστηρίζονται από την Εγγύηση εξασφάλισης φαν.
Είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε
Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, θα εργαστούμε το ταχύτερο δυνατό για να το επιλύσουμε για εσάς. Λάβετε απαντήσεις ή επικοινωνήστε μαζί ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τα εργαλεία βοήθειας στον ιστότοπό μας.

Οι παγκόσμιοι συνεργάτες μας

Στοιχεία εταιρείας

Πάροχος υπηρεσιών του ιστότοπου www.stubhub.gr:
Ticketbis S.L.
Gran Vía 45, Planta 7
48011 Vizcaya (Bilbao)
España
Αριθμός μητρώου εταιρείας: B95630034
Συμβαλλόμενο μέρος και υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων για τις υπηρεσίες πληρωμών που παρέχονται στους πωλητές:
PayPal Pte. Ltd
5 Temasek Boulevard
#09-01 Suntec Tower Five
Σιγκαπούρη 038985
και
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal
L-2449 Λουξεμβούργο

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επιστροφή στην αρχή